Bagatelle Bodrum, Yalıkavak Marina'da 1 Haziran'da kapılarını açıyor

Eşsiz bir eğlence deneyimi ile dünyaca ünlü Bagatelle Restaurant, Bodrum'da dünyanın en iyi süper yat marinası olan Yalıkavak Marina'da 1 Haziran'da sezon yeniden açılıyor. Türkiye'de eşsiz bir Fransız festivali ve eğlence üreten ve yaşam sevincini bohem ruhuyla birleştiren ilk konsept olan Bagatelle Bodrum , Türkiye'de 4. yılda yeniden misafirleri ile buluşacak heyecanını yaşıyor.

Bagatelle Bodrum , vazgeçilemeyen yemeklerinin yanı sıra bu sezon da menüsünde modern lezzetlere yer veriyor. Özenle hazırlanan sıra menüsü dışında ne gösterdiği balık pazarı konseptinin yanı sıra havyar çeşitleri, özel deniz ürünleri, paylaşılabilir lezzetler, özel sunumuyla birlikte pizza çeşitleri ve imzalı kokteylleri bulunmaktadır. Bagatelle'in zengin yemek kültürü, lokal taze tatlar ile birleşerek farklı ve kendine özgün bir şölene imza atıyor. Bagatelle'in bu sezonki gelişmiş menüsü, sadece lezzetlerle değil, aynı zamanda mutfağın başındaki ismin vizyonuyla da dikkat çekiyor.

Bagatelle Bodrum'un bu seneki mutfağının başında ise başarılı olan Şef Onur Köksal bulunuyor. Kariyerine, uluslararası mutfaklarda farklı görevlerde görev alarak başlayan Köksal, Türkiye'ye döndükten sonra, İstanbul'un önde gelen restoranlarında mutfak şefi olarak çalıştı. Farklı şehirlerde ve mutfaklarda edinilen deneyimlerle, yerel ve uluslararası mutfaklar arasında güçlü bir ayrılıklar geliştiren Köksal, kariyerine şu anda Bagatelle Bodrum'un Executive Chef'i olarak devam ediyor.

Bagatelle Bodrum, dünyanın en yetenekli DJ'lerinin yer aldığı, herkesin dans etmeye, iyi vakit geçirmeye davet eden, neşe dolu bir müzik performansı da sunuyor. Bagatelle sakini ve konuk DJ'lerinin festivalli ruhuyla, onun yaştaki misafiri benzersiz bir yaşama sevincine, performanslarına ulaştırırken yeniden merakla bekleniyor.

Yaz boyunca gastronomi ve eğlence dünyasının kalbi Yalıkavak Marina'da Bagatelle Bodrum'da atacak.