Türkiye’nin En Favori Balıkçıları!..

SOFRAM BALIK RESTAURAT

Sofram Balık Restaurant, ikinci nesil Kaan ve Hüseyin Kankaya kardeşler ile geleneksel lezzetlerini günümüzde de sürdürüyor. İyi bir balık restoranı arıyorsanız eğer, baba mesleğini en iyi şekilde temsil eden Sofram Balık’ın menüsünü kesinlikle tatmalısınız.

BALIKÇI İSA ANTALYA

Antalya, Muratpaşa’da faaliyet gösteren Balıkçı İsa, iddialı balık severlerin aranın mekanları arasında yer alıyor. İsa Ekici tarafından kurulan mekan, konumu itibari ile misafirlerini Akdeniz’in eşsiz manzarası ile karşılıyor. Mekana ayak basar basmaz manzara karşısında büyüleniyorsunuz.

BALIKÇI HÜSEYİN USTA

Taze ve günlük mezeler, özel balık specialleri, mutfağından çıkan muhteşem deniz ürünleri ile lezzet dolu bir gün geçirmek isteyenler için doğru adres. Hüseyin Aydoğdu’nun eşi ile köy pazarlarından kendi elleri ile seçtiği malzemeler ile yaptığı mezeler ve salatalar parmak ısırtıyor ve özenle seçtiği balıklar, kalamar ve diğer deniz mahsulleri  ile lezzetde farkını her türlü hissettiriyor.


SALONİS BALIK BÖCEK

2009 yılından beri balıktan mezeye, satalardan ara sıcaklara pek çok enfes ürün çeşitliliği ve eşsiz manzarası ile Çeşme Çiftlikköyde bulunan restoranımız günün her saatinde misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor. Her gün aynı özveri ve disipline çalışan ekip misafirliğiniz süresince kaliteli ve huzurlu anlar geçirmenizi sağlıyor.

TRİLYE RESTAURANT

2002 tarihinde kurulan Trilye Restoran, doğanın sunduğu en kaliteli deniz ürünlerini geniş bir konseptte konuklarıyla buluşturuyor. Süreyya Üzmez ve eşi Mahmure Üzmez tarafından işletilen Trilye Restoran, “Sağlık için balık ye, balık için Trilye” sloganıyla yılın her günü hizmet veriyor.

BAY NİHAT

Zeytinyağlı Ege mezeleri, yöresel ot çeşitleri mutfağın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Birbirinden lezzetli balık ve et çeşitleri arasından seçim yapmak gerçekten zor. Bay Nihat, Ege, Girit, Midilli ve Rum mutfağının rafine tatlarıyla birlikte, Türk mutfağına da önem veriyor.

Muhteşem ve bereketli sulara sahip olan Eğe’nin güzel ili İzmir Urla’da açılan 2.şubesi ile her zaman olduğu gibi balık ve mezenin tadına varacağınız, en taze balıklar, ahtapotlar, karidesler ve özel istekler üzerine hazırlanan deniz ürünleri ile misafirlerini ağırlıyor. Ayrıca mekanda şefin özel hazırlamış olduğu meze çeşitleriyle iddialı.

Acıbadem Balıkçısı misafirlerine balığın lezzetini ve doyumunu yaşamalarını hedefliyor. Balığı en doğal ve en taze haliyle hiçbir şekilde dondurucu görmeden doyurucu porsiyonlarla misafirlerine ulaştırmayı hedefleyerek en taze ve en lezzetli balıkları misafirleri ile buluşturuyor.

AKYAKA ORFOZ RESTAURANT

Akyaka orfoz restaurant güzelliği ve doğallığı sayesinde her kesimden insanı kendisine hayran bırakan Akyaka’da yer almaktadır ve kadın azmağı ile iç içedir. Restaurant yıl boyunca açık olup sabahları yöresel köy kahvaltısı, günlük taze balık ve deniz ürünleri, mevsimine göre değişen eşsiz tatları ile sıcak & soğuk mezeler ve ızgara çeşitleri ile misafirlerine hizmet vermekte.


Diyarbakır’a yepyeni bir soluk getirerek balığı Diyarbakır halkının sevdirerek evlerine kadar girmesi sağlandı. Taze baharatlı soslarla marine edilerek damaklara hitap etmektedir. Hem ailenizle oturup tadabileceğiniz, hem de evlerinize sipariş edebileceğiniz kendi küçük lezzetleri büyük bir mekan sizleri bekliyor.

Ayrıntılar: https://www.favorilezzetler.com/e-dergi/