Nona Bodrum yılın on iki ayı Bodrum misafirlerini ağırlamayı bekliyor

Muhteşem marina manzarasında, alışılmış tadlara özel dokunuşlarıyla Bodrum merkeze yeni bir soluk getirecek olan Nona Bodrum’un mutfağının başında şef Hüseyin Zengi dururken michelin yıldızlı ödüllü şef Gürkan Karanfil ise on yedi çeşit imza kokteyli ve geleneksel kokteyllere özel dokunuşları ile farklılık yaratıyor. İçeceklerde şeker ve glukoz kullanılmayan mekanda Türkiye’de ilk defa “vegankokteyl” yapılıyor.

Küçük ama farklı bir yemek menüsüne sahip olan Nona Bodrum’da yazın favorisi olmaya aday“Midye Shot” fümelenmiş tempura midyeleri bahçe otları sosu eşliğinde sunulurken, yoğurt kreması köz patlıcan ve misket köfteli “Yaz Köftesi” menüde oldukça dikkat çeken tadlar arasında. Mekana özel tarifle hazırlanmış Nona Tantuni, tatlı olarak da rokfor turunç san sebastian ve çikolata karamel tuz menüde dikkat çeken özel tarifler olarak servis ediliyor.