Shangri-La Bosphorus'dan yazın en renkli öğle yemeği buluşmasına davet

Çinli Şef Fuze Chen'in yaratıcı dokunuşlarıyla birleştirilmiş tüm yiyebileceğiniz dim sum deneyimi, 19 Temmuz'dan Cumartesi ve Pazar gününden itibaren, 12.00 – 15.00 saatleri arasında misafirlerin yazın en renkli öğle yemeği buluşmasına davet ediyor.

Shang Palace'ta yaz mevsiminin enerjisi, Uzak Doğu'nun zengin mutfağının aydınlanması ve renkli dim sum seçimiyle buluşuyor. “Çin Brunch'ı” olarak da anılan ve bölgedeki en sevilen geleneksel lezzetlerden biri olan dim sum; buharda pişirilmiş ipeksi dokusu, zarif formülü ve iştah açıcı sunumuyla hafta sonu yemeklerini keyifli bir tat ve görsel olarak keşfederek dönüştürüyor.

Çin Şef Fuze Chen'in yaratıcı dokunuşlarıyla şekillenen dim sum'lar, çiçeklerini andıran canlı renkler, balık biçimli sunumları ve incelikli ayrıntılarla adeta tabağınıza taşınan birer sanat eserine dönüşüyor. Menüde; karidesli, etli tavuklu, sebzeli ve denizli dumpling'lerin yanı sıra, tavuk suyuyla sağlanan xiao long bao , ördekli kişnişli bun ekmeği, etli ve yumurtalı karides mantısı, ıstakoz dolgulu dumpling'ler (Çin mantısı) ve buharda dağıtılan muhallebi (tatlı) bun gibi birçok özel lezzet yer alıyor. Tüm bu dim sum'lar misafirlere yiyebildikleri kadar sunuluyor.

Shang Palace'ın şık atmosferinde sunulan bu özel yemek yemeği deneyimi, geleneksel Çin mutfağını modern dokunuşlarla bir araya getiriyor. Rengârenk dim sum'ları dilediğiniz kadar tadabileceğiniz bu ayrıcalıklı buluşma, yaz mevsimine göre lezzetli ve hafif bir soluklanmak isteyenler için ideal.