Türkiye’nin ‘En Favori Tatlıcıları’ Listesi…
Favori Lezzetler Magazin Dergisi Mart 4. sayısında yer alan haberi detaylı okumak için bu linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.favorilezzetler.com/e-dergi/
Akdo Dondurma Baklava
Tatlılar özel kutular ile gönderilmektedir, bu sayede yolda herhangi bir zarar görmemekte. Sipariş üzerine yapıldığı için her daim taze ürün gönderiliyor. Tamamen doğal ürünler kullanılmakta ve herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan yapılıyor. Hiç bir üründe glikoz şurubu kullanılmamakta, tamamen gerçek doğal şeker kullanılmaktadır.
Tel: 90 344 215 09 09
Hafız Mustafa
Tanzimat Dönemi’nden bu yana İstanbul’daki pek çok sosyal değişimi yaşayarak tarihe tanıklık eden Osmanlı Sarayı’nın resmi tatlıcısı Hafız Mustafa 1864, 157 yıl önce Eminönü’nde açtığı ilk şubesindeki dokuyu koruyarak hizmet vermeye devam ediyor.
Tel: 0212 574 58 33
Künefehan
Türkiye’de adından söz ettiren, kendine has künefeleri ile sektöre yön veren bir isim haline geldi. Gerçek bir künefe; lezzetinin arkasında yılların tecrübesini taşır...
Maraşın özel cevizleriyle harmanlanmış kadayıfın mükemmel buluşması...
Tel: 03423221010
Papaganlı
Baklava, şöbiyet, dilber dudağı, dolama, havuç dilimi gibi birçok baklava çeşidi ile kadayıf, billuriye, burmalı kadayıf, peynirli künefe, fıstıklı kaymaklı künefe, fıstıkzade, hasır künefe, düz kadayıf gibi lezzetleri bulunuyor.
Tel: 0 342 360 91 93
Karaköy Güllüoğlu
1843’te Gaziantep’te başlayan hikâyeleriyle ülkemizin köklü markalarından olan Karaköy Güllüoğlu yeni kurumsal kimliğiyle kapılarını açtı. Nadir Güllü de el yapımı baklava tekniğinden asla vazgeçmeyeceklerinin müjdesini veriyor.
Tel: 0212 249 42 13
Hamza Efendi Baklava
Baklavalar hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeden günlük olarak üretilip her zaman taze bir şekilde sunulmaktadır.
Uluslararası GİMDES Helal Gıda Sertifikasına sahip, kullanılan tüm malzemeler GİMDES tarafından onaylıdır.
Tel: 0850 304 4444
Antepsan Baklava
Teknoloji ile el emeğinin buluştuğu tesislerde, baklava ve tatlı çeşitleri üretimi ile “glikozsuz kaliteli baklava” prensibiyle hazırlanmaktadır. Avrupa standartlarında ürün geliştirmekte ve lezzetini dünyanın ve Türkiyenin her noktasına ulaştırmak için özveri ile çalışmaktadır.
Tel: 0342 323 50 52
Antepli Okka Baklava
1989 yılında İstanbul’da kurulduğu günden bu yana kaliteden ödün vermeden Altın Tel Baklava ve Kadayıfları olarak üretimini sürdürmektedir. 1986 yılında İstanbul’da ilk şubesi açılmış ve Altın Tel ismi Okka olarak değişmiştir.
Tel: 0212 237 27 27
Beyzade Künefe
Gaziantep’ten getirilen kaymak ve Antep fıstığı, Gaziantepli ustaların ellerinde sizler için inanılmaz lezzetlere dönüşüyor. Alibeyköy’deki yerinde Künefe, Kadayıf, Baklava, Fıstık ve Kahvaltı çeşitleri ile
hizmet veriyor.
Tel: 0212 261 67 67
Balbadem
BalBadem Tatlı&Cafe ile 2013’den beri her şey tadında! 100% Antep Baklavası, Halep Tatlıları ve aperatif yiyecekler ile BalBadem Tatlı&Cafe’de sizi şaşırtacak lezzetlerden sadece bazıları. Bir tatlı huzur almaya geldik…
Tel: 0850 305 63 10