Türkiye’nin ‘En Favori Tatlıcıları’ Listesi…

Favori Lezzetler Magazin Dergisi Mart 4. sayısında yer alan haberi detaylı okumak için bu linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.favorilezzetler.com/e-dergi/

Akdo Dondurma Baklava

Tatlılar özel kutular ile gönderilmektedir, bu sayede yolda herhangi bir zarar görmemekte. Sipariş üzerine yapıldığı için her daim taze ürün gönderiliyor. Tamamen doğal ürünler kullanılmakta ve herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan yapılıyor. Hiç bir üründe glikoz şurubu kullanılmamakta, tamamen gerçek doğal şeker kullanılmaktadır.

Tel: 90 344 215 09 09

Hafız Mustafa

Tanzimat Dönemi’nden bu yana İstanbul’daki pek çok sosyal değişimi yaşayarak tarihe tanıklık eden Osmanlı Sarayı’nın resmi tatlıcısı Hafız Mustafa 1864, 157 yıl önce Eminönü’nde açtığı ilk şubesindeki dokuyu koruyarak hizmet vermeye devam ediyor.

Tel: 0212 574 58 33

Künefehan

Türkiye’de adından söz ettiren, kendine  has künefeleri ile sektöre yön veren bir isim haline geldi. Gerçek bir künefe; lezzetinin arkasında yılların tecrübesini taşır...

Maraşın özel cevizleriyle harmanlanmış kadayıfın mükemmel buluşması...
Tel: 03423221010

Papaganlı

Baklava, şöbiyet, dilber dudağı, dolama, havuç dilimi gibi birçok baklava çeşidi ile kadayıf, billuriye, burmalı kadayıf, peynirli künefe, fıstıklı kaymaklı künefe, fıstıkzade, hasır künefe, düz kadayıf gibi lezzetleri bulunuyor.
Tel: 0 342 360 91 93

Karaköy Güllüoğlu

1843’te Gaziantep’te başlayan hikâyeleriyle ülkemizin köklü markalarından olan Karaköy Güllüoğlu yeni kurumsal kimliğiyle kapılarını açtı. Nadir Güllü de el yapımı baklava tekniğinden asla vazgeçmeyeceklerinin müjdesini veriyor.

Tel: 0212 249 42 13

Hamza Efendi Baklava

Baklavalar hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeden günlük olarak üretilip her zaman taze bir şekilde sunulmaktadır.

Uluslararası GİMDES Helal Gıda Sertifikasına sahip, kullanılan tüm malzemeler GİMDES tarafından onaylıdır. 
Tel: 0850 304 4444

Antepsan Baklava

Teknoloji ile el emeğinin buluştuğu tesislerde, baklava ve tatlı çeşitleri üretimi ile “glikozsuz kaliteli baklava” prensibiyle hazırlanmaktadır.  Avrupa standartlarında ürün geliştirmekte ve lezzetini dünyanın ve Türkiyenin her noktasına  ulaştırmak için özveri ile çalışmaktadır.
Tel: 0342 323 50 52

Antepli Okka Baklava

1989 yılında İstanbul’da kurulduğu günden bu yana kaliteden ödün vermeden Altın Tel Baklava ve Kadayıfları olarak üretimini sürdürmektedir. 1986 yılında İstanbul’da ilk şubesi açılmış ve Altın Tel ismi Okka olarak değişmiştir.
Tel: 0212 237 27 27

Beyzade Künefe

Gaziantep’ten getirilen kaymak ve Antep fıstığı, Gaziantepli ustaların ellerinde sizler için inanılmaz lezzetlere dönüşüyor. Alibeyköy’deki yerinde Künefe, Kadayıf, Baklava, Fıstık ve Kahvaltı çeşitleri ile
hizmet veriyor.

Tel: 0212 261 67 67

Balbadem

BalBadem Tatlı&Cafe ile 2013’den beri her şey tadında! 100% Antep Baklavası, Halep Tatlıları ve aperatif yiyecekler ile BalBadem Tatlı&Cafe’de sizi şaşırtacak lezzetlerden sadece bazıları. Bir tatlı huzur almaya geldik…

Tel: 0850 305 63 10