Yerel Mutfak Global Lezzet Projesi’nde inanç ve dayanışmadan doğan bir başarı öyküsü “Arsin Ligene Köyü Kadınları”

Kadınların ekonomik yönden bağımsızlıklarını kazanmalarını her daim destekleyen Hilton İstanbul Bosphorus, belli aralıklarla gerçekleştirdiği “Yerel Mutfak, Global Lezzet” projesiyle hem yerel mutfakları gelecek nesillere aktarıyor hem de bu yolla kadın girişimcilere desteğini sürdürüyor. Bugüne kadar, Adana, Seferihisar, Giresun, Mardin ve Antakya’nın yöresel lezzetlerini Lalezar misafirleri ile buluşturan Hilton İstanbul Bosphorus, 30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında, sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli Trabzon mutfağının en özel tatlarını, tadına doyulmaz bir sofrada deneyimlemek isteyen tüm lezzet tutkunlarını bekliyor.