Tüm malzemeleri koyup yaklaşık 15 dakika yoğuruyoruz(Önemli!!)-Mayalanması için koyacağınız kabın altına un serpiyoruz-Yuvarlak şeklini verdiğimiz hamuru kaba koyarak üzerine de un serpiyoruz-30-40 dakika kadar ilk mayalanmaya bırakıyoruz (ister sarıp, isterseniz de fırını 50 dereceye ayarlayıp bekleyerek)-Mayalanan hamuru tekrar yoğurup gazını alıyoruz-İkinci kez mayalamaya bırakarak,pişireceğimiz tepsi yada döküm kabınıza koyuyoruz-30 dakika daha bekletiyoruz-Fırını 200 dereceye getirip orta kısmında 30 dakika pişiriyoruz. Püf noktası ; -Her mayalama süresi 60 dakikaya uzatılabilir.-Fırının en alt kısmına 1 bardak su döküyoruz ve buharlaşma sağlıyoruz.-Ekmek piştikten sonra kesmek için mutlaka soğuması beklenmelidir.