NG Farina Ocakbaşı konsept ve modern mimarisiyle misafirlerini bekliyor
Ocakbaşı konseptini modern tasarımı, güçlü marka deneyimi ve misafir odaklı hizmet anlayışıyla birleştiren restoran, Türk ve dünya mutfağından seçkin tatları özenli sunumlarla misafirlere sunuyor.
2008 yılında NG Sapanca'da temelleri atılan Farina markası, 2012 yılında NG Afyon Otel'in açılmasıyla Afyonkarahisar'da da hizmet uygulamaları başladı. Uzun yıllardır a'la carte restoran konseptiyle konuklarını ağırlayan Farina, bugün NG Farina Ocakbaşı adıyla bölgede farklı bir değer katıyor.
NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, konuyla ilgili değerlendirmede, "Afyonkarahisar'ın Gastronomi Ağı'na dahil olması, bölgesel ve kalıcı bir tarihe sahip olan önemli bir göstergedir. Biz de bu mirastan ilham alarak, Farina markamızla UNESCOe gelen deneyimimizle yüksek kalite ve lezzetler sunmayı sürdürmekuz. damaklara hitap eden seçkin tatlar ve özenli sunumlarla hizmet uygulamalarını sürdürüyoruz…” dedi.
Baştan sona yenilenen mimarisiyle dikkat çeken NG Farina Ocakbaşı, doğayla bütünleşen açık alanı ve sıcak, şık iç mekânıyla yılın her döneminde mevsimine özgü bir deneyim sunuyor. Özel gruplar için ayrılmış VIP bölümüyle, aile yemeklerinden kurumsal toplantı ve özel davetlere kadar geniş bir yelpazede organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahiptir.
Ailelerin göz önünde bulundurarak tasarladığı çocuk dostu oyun odası, ailelerinin keyifli zamanlarını geçirirken çocukların da depolayabileceği ve çalışabilecekleri bir alan sunuyor. Restoran kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her öğüne uygun geniş bir menü seçeneği sunuyor. Menüsünde kömür ateşinde pişen kebaplar, taştan çıkan lahmacun ve pideler, günlük olarak mezeler öne çıkıyor. NG Kebap ve Farina Kebap ise menünün en beğenilen tatları arasında yer alıyor.
Geleneksel tatları modern yorumlarla harmanlayan, çocuklara dost ve bakımlı bakış açısıyla NG Farina Ocakbaşı , Afyonkarahisar'ın yeni ve tercih edilen lezzet noktası olarak konuklarını bekliyor.