Eren Kurt – “escape to Locale”
Eren Kurt – “escape to Locale”
Yurtiçi ve yurtdışı 70'e yakın zincir restaurant zinciri firmaların sahibi Eren Kurt'un kısa biyografi tadında soru cevap söyleşisi
Mekanlarınızın çoğu neden alkolsüz? Alkollü ve alkolsüz işletmeler arasındaki fark nedir? Alkollü zincir işletme olması zor mu?
Konseptlerimiz alkollü tüketim işe %100 örtüşmüyor, örtüşen markalarda her yerde ruhsat alınmıyor. Karşı bir duruşumuz yok ama operasyonel olarak verdiğinden daha fazlasını aldığını söyşeyebilirim, tecrübelerime dayanarak.
Kurucu ortağı olduğum markaların 70’e yakın şubesi var. Toplam 8 tane de kapanmış dükkanımız var maalesef.
Burger pazarı çok hareketli ve kirli. Orada fark yaratamadık maalesef.
Markalarımız doğru temsil edildiği her nokta da başarılı oldu. Bursa’da temsilde problem yaşadık. Bizim de hatalarımız olmuştur elbette. Değil Bursa’da Türkiyenin herhangi bir noktasında uzunca bir süre birşey açabileceğimizi sanmıyorum.
Fikir sahibi olacak kadar zaman geçirmedim ama profil, harcama kabiliyeti ve seçim kriterleri işe çok ideal bir kent. Bu denge ile beni pozitif yönde şaşırtmış ve mutlu etmiştir.
Leone Pastanesi
Das Cantinas
Öte Yaka
Sedir Restoran İzmir de favorilerim :)
Çok teşekkürler sizinle bu röportajı yapmak çok keyifliydi
Ben teşekkür ederim
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.