Fairmont Quasar Istanbul ve Estetik International’dan Sağlık Dolu Workshop’lar

Etkinlik 19.11.2020 - 14:53, Güncelleme: 19.11.2020 - 14:53 1617+ kez okundu.
 

Fairmont Quasar Istanbul ve Estetik International’dan Sağlık Dolu Workshop’lar

Fairmont Quasar Istanbul ve Estetik International sağlıklı workshop’lara imza atıyor…
Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Soner Kesgin ve Estetik International’ın Uzman Diyetisyeni Merve Altay, dengeli ve sağlıklı beslenmenin yollarını keşfetmek isteyenler için 24 Ekim 2020, Cumartesi günü 12.00 - 14.00 saatleri arasında “bağışıklık güçlendirici gıdalar” konulu bir workshop düzenleyecek.Sağlıklı yaşamaya her zamankinden daha fazla özen gösterilmesi gereken bu dönem için özel olarak hazırlanan workshop’ta katılımcılar bir yandan Uzman Diyetisyen Merve Altay’dan bağışıklık sistemini güçlendirici süper besinler hakkında bilgi alırken aynı zamanda Executive Chef Soner Kesgin’den ürünleri besin değerini kaybetmeden pişirmenin püf noktalarını öğrenecekler. Yeşil yapraklar, mor havuç püresi ve elma sirkeli argan yağı vinegret ile sunulan çimlendirilmiş tohumlar salatası, sote ıspanaklı yeşil mercimek, taze zencefil ve zerdeçallı béarnaise soslu balık suyu buharında pişirilmiş somon ve bal ve taze orman meyveleri soslu şekersiz badem sütlü basmati pirinçli sütlaç yapımının gösterileceği workshop, hazırlanan yemeklerin tadımıyla devam edecek.Her ayın dördüncü Cumartesi günü gerçekleştirilecek sağlıklı workshop’larda 28 Kasım’daki kursunun konusu “kolajen içeren besinler” olacak.
Fairmont Quasar Istanbul ve Estetik International sağlıklı workshop’lara imza atıyor…

Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Soner Kesgin ve Estetik International’ın Uzman Diyetisyeni Merve Altay, dengeli ve sağlıklı beslenmenin yollarını keşfetmek isteyenler için 24 Ekim 2020, Cumartesi günü 12.00 - 14.00 saatleri arasında “bağışıklık güçlendirici gıdalar” konulu bir workshop düzenleyecek.


Sağlıklı yaşamaya her zamankinden daha fazla özen gösterilmesi gereken bu dönem için özel olarak hazırlanan workshop’ta katılımcılar bir yandan Uzman Diyetisyen Merve Altay’dan bağışıklık sistemini güçlendirici süper besinler hakkında bilgi alırken aynı zamanda Executive Chef Soner Kesgin’den ürünleri besin değerini kaybetmeden pişirmenin püf noktalarını öğrenecekler.


 Yeşil yapraklar, mor havuç püresi ve elma sirkeli argan yağı vinegret ile sunulan çimlendirilmiş tohumlar salatası, sote ıspanaklı yeşil mercimek, taze zencefil ve zerdeçallı béarnaise soslu balık suyu buharında pişirilmiş somon ve bal ve taze orman meyveleri soslu şekersiz badem sütlü basmati pirinçli sütlaç yapımının gösterileceği workshop, hazırlanan yemeklerin tadımıyla devam edecek.

Her ayın dördüncü Cumartesi günü gerçekleştirilecek sağlıklı workshop’larda 28 Kasım’daki kursunun konusu “kolajen içeren besinler” olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.