Sallanan Etler
09.10.2021 - 14:28, Güncelleme:
09.10.2021 - 14:28 1322+ kez okundu.
Sallanan Etler
Klasik kebap lezzetinin modernleşmiş şekilde sunuyoruz.
Bütün et grubumuzu kuşbaşından biraz küçük doğruyoruz. Sonra
tuz ve kırmızı toz biber karışımıyla etleri terbiye ediyoruz. Daha sonra
sebzeleri ve etleri şişlere takıp ızgara yardımıyla pişiriyoruz. Bu süreçte
çoban salatasını doğrayıp ve karıştırıp işlemi tamamlıyoruz. Servis tabağımıza
salatamızı bırakıp şişleri astıktan sonra servis ediyoruz.
Klasik kebap lezzetinin modernleşmiş şekilde sunuyoruz.
Bütün et grubumuzu kuşbaşından biraz küçük doğruyoruz. Sonra
tuz ve kırmızı toz biber karışımıyla etleri terbiye ediyoruz. Daha sonra
sebzeleri ve etleri şişlere takıp ızgara yardımıyla pişiriyoruz. Bu süreçte
çoban salatasını doğrayıp ve karıştırıp işlemi tamamlıyoruz. Servis tabağımıza
salatamızı bırakıp şişleri astıktan sonra servis ediyoruz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.