Sallanan Etler

09.10.2021 - 14:28, Güncelleme: 09.10.2021 - 14:28 1322+ kez okundu.
 

Sallanan Etler

Klasik kebap lezzetinin modernleşmiş şekilde sunuyoruz.
Bütün et grubumuzu kuşbaşından biraz küçük doğruyoruz. Sonra tuz ve kırmızı toz biber karışımıyla etleri terbiye ediyoruz. Daha sonra sebzeleri ve etleri şişlere takıp ızgara yardımıyla pişiriyoruz. Bu süreçte çoban salatasını doğrayıp ve karıştırıp işlemi tamamlıyoruz. Servis tabağımıza salatamızı bırakıp şişleri astıktan sonra servis ediyoruz.
Klasik kebap lezzetinin modernleşmiş şekilde sunuyoruz.

Bütün et grubumuzu kuşbaşından biraz küçük doğruyoruz. Sonra tuz ve kırmızı toz biber karışımıyla etleri terbiye ediyoruz. Daha sonra sebzeleri ve etleri şişlere takıp ızgara yardımıyla pişiriyoruz. Bu süreçte çoban salatasını doğrayıp ve karıştırıp işlemi tamamlıyoruz. Servis tabağımıza salatamızı bırakıp şişleri astıktan sonra servis ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.