Lezzetli ve Sürdürülebilir Balık Sofraları için Metro Türkiye
Lezzetli ve Sürdürülebilir Balık Sofraları için Metro Türkiye
Balık sezonunun başlamasıyla birlikte deniz balıklarında güvenilirlik, kalite ve lezzeti bir araya getiren Metro Türkiye, gelecek nesillerin de balıkları tadabilmesi için kültür balıkçılığı alanında da sürdürülebilirlik çalışmalarına devam ediyor.
Yeme içme sektörünü hedefleyerek, “Bir Tabak Yarını Değiştirebilir mi?” sorusuyla yola çıkan ve deniz kaynaklarının korunması için projeler geliştiren Metro Türkiye, Bodrum Ferdi Baba Restoran’da bölge şeflerini bir araya getirdi. Gastronometro şefleri tarafından hazırlanan özel menüde Metro Premium Levrek ve Çipuralar ile Ege Denizi’nin yeni sezon balıkları tadıldı.
Türk mutfak kültürünü koruma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla yaklaşık 35 yıldır çalışmalarına sürdürülebilirlik odağında devam eden Metro Türkiye, Metro Premium Levrek ve Çipura’nın yanı sıra balık sezonun açılmasıyla birlikte taze deniz balıklarını da hem profesyonel müşterileri ile hem de son tüketicilerle buluşturmaya başladı.Yeme içme sektörünün bir numaralı iş ortağı olma vizyonuyla hareket eden ve restoran menülerinin lezzetli ve sürdürülebilir olmasında önemli bir rol üstlenen Metro Türkiye, Bodrum Ferdi Baba Restoran’da düzenlenen yemekle, bölgenin önde gelen restoranlarının Executive Chef’leri ile bir araya geldi. Gastronometro şefleri tarafından hazırlanan özel menü, yeni sezon balıkları ile çiftlik balıklarını bir araya getirerek gerek lezzeti gerekse çeşitliliğiyle sektöre ilham oldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.