Ezi’de Taverna Geceleri yeni bir deneyime ev sahipliği yapıyor

Mekanlar 06.08.2025 - 11:47, Güncelleme: 06.08.2025 - 11:47 10307 kez okundu.
 

Ezi’de Taverna Geceleri yeni bir deneyime ev sahipliği yapıyor

Büyüleyici Torba koyunda sonsuzluk havuzunun hemen yanında Ezi Restoran yaz akşamlarına keyifli bir soluk getiriyor. Doğal zarafetiyle buluşan Ezi her cumartesi
Akdeniz mutfağının modern yorumlarını sunan Ezi, taze, yerel ve mevsimsel ürünlerle hazırlanan özel seçkisini, bu özel gecelere özgü sunumlarla zenginleştiriyor. Her cumartesi saat 19:30’da başlayan ‘Ezi’de Taverna Geceleri’nde misafirler, özenle hazırlanan meze büfesinde kendi tabaklarını oluştururken, masalara özel servis edilen seçkin içecek alternatifleriyle sofralarını tamamlayabiliyor. Bu özel gecelerde, taze deniz ürünleri Ezi’nin girişinde sergilenirken, sıcak başlangıçlar ve taptaze salatalarla devam eden menü, unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi sunuyor. Geniş bir yelpazede, sebze ve deniz ürünlerinden oluşan taptaze ve lezzetli mezelere jumbo karides, kalamar, kerevit, levrek, çipura, dülger, barbun gibi sevilen balık çeşitleri eşlik ediyor. Geceye, klasik taverna kültüründen ve Ege’nin içten melodilerinden ilham alan bir müzik seçkisi eğlence katıyor. Konuklar, hafif esintiler ve deniz kokusu eşliğinde nostaljik ve samimi bir atmosferde keyifli saatler geçiriyor. Doğal malzemelerle şekillenen rafine menüsüyle Susona Bodrum’un gastronomi anlayışını yansıtan Ezi, Executive Şef Kaan Yıldırım liderliğinde, bu yeni konseptiyle hem damaklara hem ruhlara hitap ediyor.  
Büyüleyici Torba koyunda sonsuzluk havuzunun hemen yanında Ezi Restoran yaz akşamlarına keyifli bir soluk getiriyor. Doğal zarafetiyle buluşan Ezi her cumartesi

Akdeniz mutfağının modern yorumlarını sunan Ezi, taze, yerel ve mevsimsel ürünlerle hazırlanan özel seçkisini, bu özel gecelere özgü sunumlarla zenginleştiriyor. Her cumartesi saat 19:30’da başlayan ‘Ezi’de Taverna Geceleri’nde misafirler, özenle hazırlanan meze büfesinde kendi tabaklarını oluştururken, masalara özel servis edilen seçkin içecek alternatifleriyle sofralarını tamamlayabiliyor.

Bu özel gecelerde, taze deniz ürünleri Ezi’nin girişinde sergilenirken, sıcak başlangıçlar ve taptaze salatalarla devam eden menü, unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi sunuyor. Geniş bir yelpazede, sebze ve deniz ürünlerinden oluşan taptaze ve lezzetli mezelere jumbo karides, kalamar, kerevit, levrek, çipura, dülger, barbun gibi sevilen balık çeşitleri eşlik ediyor.

Geceye, klasik taverna kültüründen ve Ege’nin içten melodilerinden ilham alan bir müzik seçkisi eğlence katıyor. Konuklar, hafif esintiler ve deniz kokusu eşliğinde nostaljik ve samimi bir atmosferde keyifli saatler geçiriyor.

Doğal malzemelerle şekillenen rafine menüsüyle Susona Bodrum’un gastronomi anlayışını yansıtan Ezi, Executive Şef Kaan Yıldırım liderliğinde, bu yeni konseptiyle hem damaklara hem ruhlara hitap ediyor.

 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.