Fish and cips ( levrek kizartması)

15.06.2020 - 12:05, Güncelleme: 15.06.2020 - 12:05 2432+ kez okundu.
 

Fish and cips ( levrek kizartması)

En lezzetli balık pişirme tekniği favori lezzetlerde kalın afiyetle kalın.
Levrek baligini boydan ortadan ikiye bolup daha sonra derisini aliniz . Bir cimbiz yardimi ile kilciklarini ayiklayini . Daha sonra ocaga kizartma yagi koyup altini aciniz .ayri bir kabin icerisine un, karbonat, soda, karabiber tuz ve su ile civik bir hamur elde ediniz. Ve bu hamura baliginizin bir parcasini iyice bulayip kizgin yaga atiniz. Kahverinegini alana kadar pisiriniz. Patatesi de cips seklinde dograyip kizartiniz. Yogurdu bir kaba alip hardal, kapari, zerdacal ve tuz ile iyice mayonez kivamina gelene kadar cirpiniz. Servis ederken bir jokere sosunuzu koyup patates jipsiniz ile baligin yaninda servis ediniz afiyet olsun
En lezzetli balık pişirme tekniği favori lezzetlerde kalın afiyetle kalın.

Levrek baligini boydan ortadan ikiye bolup daha sonra derisini aliniz . Bir cimbiz yardimi ile kilciklarini ayiklayini . Daha sonra ocaga kizartma yagi koyup altini aciniz .ayri bir kabin icerisine un, karbonat, soda, karabiber tuz ve su ile civik bir hamur elde ediniz. Ve bu hamura baliginizin bir parcasini iyice bulayip kizgin yaga atiniz. Kahverinegini alana kadar pisiriniz. Patatesi de cips seklinde dograyip kizartiniz. Yogurdu bir kaba alip hardal, kapari, zerdacal ve tuz ile iyice mayonez kivamina gelene kadar cirpiniz. Servis ederken bir jokere sosunuzu koyup patates jipsiniz ile baligin yaninda servis ediniz afiyet olsun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.