Bal Kabaklı Avakado Tatlısı
02.02.2020 - 12:30, Güncelleme:
02.02.2020 - 12:30 1926+ kez okundu.
Bal Kabaklı Avakado Tatlısı
Bal Kabaklı Avokado Tatlısı yapılışı
Bal kabağı bir gece önceden üzeri (damak zevkinize göre) sekerlenip bekletilir ve ertesi gün pişirilir. Soğuyup pişen kabak uzerine avokado ve tüm malzemeler eklenip rondodan geçirilir. En son portakal suyu eklenip güzelce karıştırıldıktan sonra servis kabına alınır. Yumuşak bir dokusu vardır. Servis kabına alındıktan sonra üzerine portakal kabuğu rendesi ve toz fındık eklenerek servis edilir. Afiyet olsun.
Bal Kabaklı Avokado Tatlısı yapılışı
Bal kabağı bir gece önceden üzeri (damak zevkinize göre) sekerlenip bekletilir ve ertesi gün pişirilir. Soğuyup pişen kabak uzerine avokado ve tüm malzemeler eklenip rondodan geçirilir. En son portakal suyu eklenip güzelce karıştırıldıktan sonra servis kabına alınır. Yumuşak bir dokusu vardır. Servis kabına alındıktan sonra üzerine portakal kabuğu rendesi ve toz fındık eklenerek servis edilir.
Afiyet olsun.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.