Bal Kabaklı Avakado Tatlısı

02.02.2020 - 12:30, Güncelleme: 02.02.2020 - 12:30 1926+ kez okundu.
 

Bal Kabaklı Avakado Tatlısı

Bal Kabaklı Avokado Tatlısı yapılışı
Bal kabağı bir gece önceden üzeri (damak zevkinize göre) sekerlenip bekletilir ve ertesi gün pişirilir. Soğuyup pişen kabak uzerine avokado ve tüm malzemeler eklenip rondodan geçirilir. En son portakal suyu eklenip güzelce karıştırıldıktan sonra servis kabına alınır. Yumuşak bir dokusu vardır. Servis kabına alındıktan sonra üzerine portakal kabuğu rendesi ve toz fındık eklenerek servis edilir. Afiyet olsun.
Bal Kabaklı Avokado Tatlısı yapılışı

Bal kabağı bir gece önceden üzeri (damak zevkinize göre) sekerlenip bekletilir ve ertesi gün pişirilir. Soğuyup pişen kabak uzerine avokado ve tüm malzemeler eklenip rondodan geçirilir. En son portakal suyu eklenip güzelce karıştırıldıktan sonra servis kabına alınır. Yumuşak bir dokusu vardır. Servis kabına alındıktan sonra üzerine portakal kabuğu rendesi ve toz fındık eklenerek servis edilir. 

Afiyet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.