Capri Cafe Bistro Türk gastronomisine yepyeni bir soluk getiriyor

Lezzetler 14.05.2025 - 11:36, Güncelleme: 14.05.2025 - 11:51 12493 kez okundu.
 

Capri Cafe Bistro Türk gastronomisine yepyeni bir soluk getiriyor

Nişantaşı'nın renkleri kapılarını açan Capri Cafe Bistro, sadece bir restoran değil; Gerçek İtalyan mutfağının tüm özelliklerini ve tasarlanabilen bir deneyim
Dünyaca ünlü İtalyan şef Angelo Berardinelli'nin bir yıl süren reçete iyileştirme süreci ve özel mutfak eğitimiyle şekillenen Capri, Türk gastronomisine yepyeni bir soluk getiriyor. Capri Cafe Bistro'yu benzersiz kılan en önemli, eşsiz ise pizza hamurunda gizli. Tam 72 saat boyunca harmanlanarak fermente edilen hamur, 50 yıllık geleneksel bir mayayla hazırlanıyor. 72 Saatte Hazırlanan 50 Yıllık Maya Capri Cafe Bistro'nun en büyük farkı, pizza hamurunda kullanılan özel tekniklerde saklıdır. 72 saatlik özenli bir fermantasyon sürecinden geçirilen hamur, 50 yıllık geleneksel bir maya ile hazırlanıyor. Bu teknik sayesinde hamur, daha aromatik, sindirimi kolay ve lezzet açısından yoğun bir yapıya kavuşuyor. Şef Angelo'nun detaylı AR-GE süreciyle ortaya çıkan bu tarif, proteini ön planı olan güçlü yapısıyla damakta uzun süre iz bırakan bir lezzet deneyimi sunuyor. “Hamurun Sihirbazı” Nişantaşı'nda Pizza hamurunun hazırlanmasında sudan her detayın analiz edildiği Capri Cafe Bistro'da kullanılan, farklı bir ürünle yapılan denemeler ve özel mayalanma teknikleriyle hamur hamuru, Şef Berardinelli'nin imzasını taşıyor. Her tabakta geleneksel tariflerin modern bir yorumla sunulduğu Capri, damak hafızasında yer alacak güçlü bir lezzet kimliğini oluşturmayı hedefliyor. Yerel Ürünlerle İtalyan Ruhu Capri'nin mutfağında, tamamen Türkiye'de yetişen ve üretilen kaliteli yerel ürünler kullanılmaktadır. İtalyan reçeteleri bu coğrafyanın malzemeleriyle yeniden yorumlanıyor. Mutfak ekibi, bizzat Şef Angelo tarafından ödüllendirilerek Capri'nin lezzet kimyasına sadık kalan güçlü bir kadrodan oluşuyor. Gastronomi Dünyasının Güçlü İki İsmi Bir Arada Fransız şarap markasının isimleriyle Murat Çetintürk ve yeme-içme sektörünün uluslararası ismi Mehmet Uzunöz, gastronomiye başlayan tutkuyu Capri Cafe Bistro çatısı altında buluşturdu. Bu vizyon ortaklığı, Nişantaşı'na sadece şık bir İtalyan üretici değil; karakterli, özgün ve kalıcı bir gastronomi markası kazandırıyor. Capri: Lezzetle Kurulan Bir Bağ Capri Cafe Bistro, misafirlerine sadece kültür yemek değil, bir yaşam tarzı ve sunuyor. İtalya sokaklarının gösterişli atmosferi, her lokmada İtalyan mutfağının karakteristik özelliklerini sunan menüsü ve samimi servis anlayışıyla Capri, Nişantaşı'nda muhteşem bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.
Nişantaşı'nın renkleri kapılarını açan Capri Cafe Bistro, sadece bir restoran değil; Gerçek İtalyan mutfağının tüm özelliklerini ve tasarlanabilen bir deneyim

Dünyaca ünlü İtalyan şef Angelo Berardinelli'nin bir yıl süren reçete iyileştirme süreci ve özel mutfak eğitimiyle şekillenen Capri, Türk gastronomisine yepyeni bir soluk getiriyor. Capri Cafe Bistro'yu benzersiz kılan en önemli, eşsiz ise pizza hamurunda gizli. Tam 72 saat boyunca harmanlanarak fermente edilen hamur, 50 yıllık geleneksel bir mayayla hazırlanıyor.

72 Saatte Hazırlanan 50 Yıllık Maya

Capri Cafe Bistro'nun en büyük farkı, pizza hamurunda kullanılan özel tekniklerde saklıdır. 72 saatlik özenli bir fermantasyon sürecinden geçirilen hamur, 50 yıllık geleneksel bir maya ile hazırlanıyor. Bu teknik sayesinde hamur, daha aromatik, sindirimi kolay ve lezzet açısından yoğun bir yapıya kavuşuyor. Şef Angelo'nun detaylı AR-GE süreciyle ortaya çıkan bu tarif, proteini ön planı olan güçlü yapısıyla damakta uzun süre iz bırakan bir lezzet deneyimi sunuyor.

“Hamurun Sihirbazı” Nişantaşı'nda

Pizza hamurunun hazırlanmasında sudan her detayın analiz edildiği Capri Cafe Bistro'da kullanılan, farklı bir ürünle yapılan denemeler ve özel mayalanma teknikleriyle hamur hamuru, Şef Berardinelli'nin imzasını taşıyor. Her tabakta geleneksel tariflerin modern bir yorumla sunulduğu Capri, damak hafızasında yer alacak güçlü bir lezzet kimliğini oluşturmayı hedefliyor.

Yerel Ürünlerle İtalyan Ruhu

Capri'nin mutfağında, tamamen Türkiye'de yetişen ve üretilen kaliteli yerel ürünler kullanılmaktadır. İtalyan reçeteleri bu coğrafyanın malzemeleriyle yeniden yorumlanıyor. Mutfak ekibi, bizzat Şef Angelo tarafından ödüllendirilerek Capri'nin lezzet kimyasına sadık kalan güçlü bir kadrodan oluşuyor.

Gastronomi Dünyasının Güçlü İki İsmi Bir Arada

Fransız şarap markasının isimleriyle Murat Çetin türk ve yeme-içme sektörünün uluslararası ismi Mehmet Uzunöz, gastronomiye başlayan tutkuyu Capri Cafe Bistro çatısı altında buluşturdu. Bu vizyon ortaklığı, Nişantaşı'na sadece şık bir İtalyan üretici değil; karakterli, özgün ve kalıcı bir gastronomi markası kazandırıyor.

Capri: Lezzetle Kurulan Bir Bağ

Capri Cafe Bistro, misafirlerine sadece kültür yemek değil, bir yaşam tarzı ve sunuyor. İtalya sokaklarının gösterişli atmosferi, her lokmada İtalyan mutfağının karakteristik özelliklerini sunan menüsü ve samimi servis anlayışıyla Capri, Nişantaşı'nda muhteşem bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.