Dergi1
Dergi Anons

Pinoli Pasta (Çilekli)

05.03.2020 - 12:56, Güncelleme: 05.03.2020 - 12:56 2353+ kez okundu.
 

Pinoli Pasta (Çilekli)

Benzersiz lezzet. Mereng plakaları arası krem patiseri ve taze meyveler ile farklı pastalar için ilham kaynağı.
Pastanın alt patı için;  150 gram şeker, 200 gr un, 150 gr tereyağ akışkan hale  gelebe kadar çırpılır kayanayan sütün içine dökülür. Pastanın üst patı için; 300 gr şeker, 200 gr yumurta akı mereng  kıvamına gelene kadar çırpılır.Kremasının hazırlanışı; 750 gr süt, 80 gr nişasta, 1 yumurta, 100 gram şeker, 50 gr beyaz çikolata, 25 gr tereyağ Ocakta  kaynamaya başlayan krema ocaktan alınır tereyağ ve çikolata eklenir soğumaya bırakılır.Pinolinin katlarının arasına sırası ile hazırlanan ve soğutulan  krema  sürülür, çilekler dizilir.Afiyet olsun
Benzersiz lezzet. Mereng plakaları arası krem patiseri ve taze meyveler ile farklı pastalar için ilham kaynağı.

Pastanın alt patı için;  150 gram şeker, 200 gr un, 150 gr tereyağ akışkan hale  gelebe kadar çırpılır kayanayan sütün içine dökülür. 

Pastanın üst patı için; 300 gr şeker, 200 gr yumurta akı mereng  kıvamına gelene kadar çırpılır.

Kremasının hazırlanışı; 750 gr süt, 80 gr nişasta, 1 yumurta, 100 gram şeker, 50 gr beyaz çikolata, 25 gr tereyağ 

Ocakta  kaynamaya başlayan krema ocaktan alınır tereyağ ve çikolata eklenir soğumaya bırakılır.

Pinolinin katlarının arasına sırası ile hazırlanan ve soğutulan  krema  sürülür, çilekler dizilir.

Afiyet olsun



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.