Pinoli Pasta (Çilekli)
05.03.2020 - 12:56, Güncelleme:
05.03.2020 - 12:56 2353+ kez okundu.
Pinoli Pasta (Çilekli)
Benzersiz lezzet. Mereng plakaları arası krem patiseri ve taze meyveler ile farklı pastalar için ilham kaynağı.
Pastanın alt patı için; 150 gram şeker, 200 gr un, 150 gr tereyağ akışkan hale gelebe kadar çırpılır kayanayan sütün içine dökülür. Pastanın üst patı için; 300 gr şeker, 200 gr yumurta akı mereng kıvamına gelene kadar çırpılır.Kremasının hazırlanışı; 750 gr süt, 80 gr nişasta, 1 yumurta, 100 gram şeker, 50 gr beyaz çikolata, 25 gr tereyağ Ocakta kaynamaya başlayan krema ocaktan alınır tereyağ ve çikolata eklenir soğumaya bırakılır.Pinolinin katlarının arasına sırası ile hazırlanan ve soğutulan krema sürülür, çilekler dizilir.Afiyet olsun
Benzersiz lezzet. Mereng plakaları arası krem patiseri ve taze meyveler ile farklı pastalar için ilham kaynağı.
Pastanın alt patı için; 150 gram şeker, 200 gr un, 150 gr tereyağ akışkan hale gelebe kadar çırpılır kayanayan sütün içine dökülür.
Pastanın üst patı için; 300 gr şeker, 200 gr yumurta akı mereng kıvamına gelene kadar çırpılır.
Kremasının hazırlanışı; 750 gr süt, 80 gr nişasta, 1 yumurta, 100 gram şeker, 50 gr beyaz çikolata, 25 gr tereyağ
Ocakta kaynamaya başlayan krema ocaktan alınır tereyağ ve çikolata eklenir soğumaya bırakılır.
Pinolinin katlarının arasına sırası ile hazırlanan ve soğutulan krema sürülür, çilekler dizilir.
Afiyet olsun
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.