Meksican Steak
Meksican Steak
Malzemeler
200 grm dana bonfile
20 grm kapya biber
10 grm mantar
15 grm jelepino biber
10 grm köy biberi
15 grm meksica fasülyesi
5 grm mısır
100 grm dometes sos
3 iyotlu tuz
5 grm acı pul biberi
2 taze kekik
1 tutam rozmari
150 brokoli
50 grm elma dilimi patates
120 grm tereyağı
Öncelikle tereyağımız bir wok tavanın içerisine atıyorum bir gün çruz kısık ateşle mantar,kapya biberi ,köy biberi ,jelepeno biber, mısır, meksican fasülmezi güzel bir şekilde kavuruyoruz önceden hazırladığımız domates sosumuzu ekliyoruz taze ve kuru baharatlarımızı ekliyoruz kaynadıktan sonra sosumuz kullanıma hazır.
Önceden taze baharatlarla marine edilmiş 200 gr dana bonfilemizi kömür ateşinde pişiriyoruz pişirirken mühürlemeye dikkat ediyoruz ve pişme esnasında değirmen karabiber ve kaya tuzu eklemeyi unutmuyoruz
Sunum için karar verdiğimiz tabağımıza tereyağında tatlandırılmış brokoli tanelerimizi koyuyoruz ve elma dilim ile devam ediyoruz bonfilemiz derecesinde hazır ise önceden hazırladığımız Sosumuzu ister steağimizin alt kısmına isterseniz üstüne sunum yapanilirsiniz ,brokoli ve elma dilimi patateslerimizide düzgün bir şekilde sunum tabağımızı hazırlıyoruz afiyet
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.