Dergi1
Dergi Anons

Acolar Ocakbaşı lezzetleri yazlık bahçesiyle Maslak’ta fark yaratıyor

Lezzetler 27.05.2025 - 14:54, Güncelleme: 27.05.2025 - 14:54 10427 kez okundu.
 

Acolar Ocakbaşı lezzetleri yazlık bahçesiyle Maslak’ta fark yaratıyor

İstanbul’un gastronomi dünyasına soluk getiren Acolar Ocakbaşı, sezon başında kapılarını açmasına rağmen lezzeti, ambiyansı ve özgün konseptiyle dikkatleri üzerine çekti.
Maslak 1453 içerisinde konumlanan mekan, şimdi de yazlık bahçesini hizmete açarak misafirlerine doğayla iç içe, ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. Gastronomi ve eğlence sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Yasin Becek, daha önce Limon Alaçatı, Vitrin ve Fancy gibi başarılı markalara imza atmıştı. İlk Ocakbaşı konsepti olan Acolar’ı, çocukluk arkadaşları Ulaş Güleşer ve Yücel Güler ortaklığında hayata geçiren Becek, geleneksel Türk mutfağını modern bir yorumla buluşturmayı hedefliyor. Acolar Ocakbaşı’nda sunulan meze ve ürünler, Gaziantep, Adana ve Adıyaman’dan günlük olarak özel şekilde tedarik ediliyor. Kebap, çöp şiş, kokoreç ve tavuk kanat gibi Ocakbaşı lezzetleri ise Balıkesir yöresinden özenle seçilen ürünlerle hazırlanıyor. Menüdeki tüm seçenekler, kalite ve tazelikten ödün verilmeden, özgün sunumlarla servis ediliyor İki katlı mimarisi ve konseptiyle dikkat çeken mekan, aynı zamanda yaklaşık 30 farklı sanat eserine ev sahipliği yapıyor. Sanatla gastronomiyi bir araya getiren Acolar, bu yönüyle İstanbul’un öne çıkan mekanları arasında yerini alıyor. Özenle yapılan havalandırma yatırımı sayesinde konuklarına ferah ve konforlu bir ortam sunan Acolar, iş, sanat ve spor dünyasından pek çok ismin de kısa sürede uğrak noktası haline geldi. İstanbul’un kalbinde, doğanın huzurunu ve şehrin enerjisini bir araya getiren Acolar Ocakbaşı, yaz sezonunda eşsiz bir lezzet ve ambiyans deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.   
İstanbul’un gastronomi dünyasına soluk getiren Acolar Ocakbaşı, sezon başında kapılarını açmasına rağmen lezzeti, ambiyansı ve özgün konseptiyle dikkatleri üzerine çekti.

Maslak 1453 içerisinde konumlanan mekan, şimdi de yazlık bahçesini hizmete açarak misafirlerine doğayla iç içe, ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. Gastronomi ve eğlence sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Yasin Becek, daha önce Limon Alaçatı, Vitrin ve Fancy gibi başarılı markalara imza atmıştı. İlk Ocakbaşı konsepti olan Acolar’ı, çocukluk arkadaşları Ulaş Güleşer ve Yücel Güler ortaklığında hayata geçiren Becek, geleneksel Türk mutfağını modern bir yorumla buluşturmayı hedefliyor.

Acolar Ocakbaşı’nda sunulan meze ve ürünler, Gaziantep, Adana ve Adıyaman’dan günlük olarak özel şekilde tedarik ediliyor. Kebap, çöp şiş, kokoreç ve tavuk kanat gibi Ocakbaşı lezzetleri ise Balıkesir yöresinden özenle seçilen ürünlerle hazırlanıyor. Menüdeki tüm seçenekler, kalite ve tazelikten ödün verilmeden, özgün sunumlarla servis ediliyor

İki katlı mimarisi ve konseptiyle dikkat çeken mekan, aynı zamanda yaklaşık 30 farklı sanat eserine ev sahipliği yapıyor. Sanatla gastronomiyi bir araya getiren Acolar, bu yönüyle İstanbul’un öne çıkan mekanları arasında yerini alıyor. Özenle yapılan havalandırma yatırımı sayesinde konuklarına ferah ve konforlu bir ortam sunan Acolar, iş, sanat ve spor dünyasından pek çok ismin de kısa sürede uğrak noktası haline geldi. İstanbul’un kalbinde, doğanın huzurunu ve şehrin enerjisini bir araya getiren Acolar Ocakbaşı, yaz sezonunda eşsiz bir lezzet ve ambiyans deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor. 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.