Dana Kaburga ( Beğendili Mürdüm Erik soslu )
Dana Kaburga ( Beğendili Mürdüm Erik soslu )
Dana Kaburga ( Beğendili Mürdüm Erik soslu )
DANA KABURGA ÖN PİŞİRME
KABURGALAR TENCEREDE ZEYTİN YAĞINDA MÜHÜRLENİR , AYNI TENCEREDE DİĞER MALZEMELER SIRASIYLA EKLENEREK KAVRULUP SU İLAVE EDİLİR 10 DK DAHA KAYNATILIR TÜM MALZEMELER KÜVETE KONUP 4 SAAT 200 DERECEDE PİŞİRİLİP ETLER AYRILIP SOS SÜZGEÇTEN GEÇİRİLİR , KALAN SON TEKRARDAN SOS KIVAMINA GELENE KADAR KAYNATILIR .
PATLICAN BEĞENDİ
PATLICANLAR KÖZLENİP TEMİZLENİR , TENCEREYE ZEYTİNYAĞI VE TEREYAĞI KONUR UN KAVRULUR, SÜT EKLENİR KAYNADIKTAN SONRA PATLICANLAR EKLENİR KARIŞTIRILARAK KAŞAR VE BAHARATLARI EKLENİR .
MÜRDÜM ERİK SOSU
DANA YANAK SOS ÇEKTİRMESİ TAVAYA KONUR MÜRDÜM ERİĞİ VE PEKMEZ İLAVE EDİLİP KAYNATILIR DANA YANAĞIN ÜZERİNE DÖKÜLEREK SERVİS EDİLİR .
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.