Parlé Akdeniz mutfağının özgün menüsüyle Bodrum'da yeni lezzet durağı
Parlé Akdeniz mutfağının özgün menüsüyle Bodrum'da yeni lezzet durağı
Kendine özgü tarzı ve rafine mutfak anlayışıyla gastronomi dünyasında Parlé Yalıkavak Marina'nın göz alıcı sıcaklığında konuklarını ağırlamaya devam edecek.
Doğuş Yeme-İçme, Turizm ve Perakende Grubu çatısı altında yer alan ve haziran yerlerinin kapılarını çalıştıran ve Parlé, Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından ilham alan özgün menüsüyle Bodrum'da yeni bir lezzet durağı olacak.
Güneşin batışını izlerken yudumlanan kokteyller ve şaraplar, zarif sunumlarla buluşan rafine tatlar ve keyifli sohbetlerin yaşadığı masalar... Parlé'nin farklı ruhu, şimdi Bodrum'un en seçkin destinasyonlarından biri olan Yalıkavak Marina'da hayat buluyor. Zenginleştirilmiş iç mekan tasarımı, ferah atmosferi ve zarif detaylarla Parlé, bir detayıyla muhteşem bir gastronomi deneyimi sunacak. Akşam yemeğinde sunulan zarif atmosferin yanı sıra, ilerleyen DJ performanslarıyla enerjisini yükselten Parlé, Bodrum gecelerine benzer bir ritim katmaya hazırlanıyor.
Parlé Menüsünde Deniz Esintileri ve İmza Lezzetler
Parlé, İstanbul'daki çok sevilen imza lezzetlere ek olarak, Bodrum'da deniz ürünlerinden ilham alan özel bir seçki sunuyor. Akdeniz mutfağının taze ve rafine ışıltılı menüde deniz ürünleri başrolde. Başlangıçlar arasında, taze ve lezzetler arayanlar için Osetra-Black Caviar , trüflü süzme yoğurt sos ve pankek ile sunuluyor. Ilık Kaz Ciğeri ise ayva marmelatı, brioche ekmeği ve kan portakallı soslu frenk üzümü ile servis ediliyor. Truf aromalı Dana Tartar ise Belluga Havyarı, frenk soğanı ve bıldırcın yumurtasıyla zenginleşiyor. Dilimlenmiş Sarıkuyruk Sashimi, Belluga havyarı ve ponzu sos ile, Tuna Tartar ise avokado püresi ve limon kabuğu rendesi ile mükemmel bir tat deneyimi sunuyor. Deniz Mahsulleri Çorbası, Izgara Kuşkonmaz Salatası, Kral Yengeç Salatası ve Körpe Enginar Salatası da menüye Bodrum'a özgü dokunuşlar katıyor. Ayrıca Burrata, Dana Carpaccio ve Izgara Kuşkonmaz da benzersiz başlangıçlar arasında yer alıyor.
Makarna ve risotto seçenekleri arasında, Kum Midyeli (Vongole) Tagliatelle acılı kişniş aromalı beyaz şarap sosu ile öne çıkıyor. Menüdeki Risotto, fırınlanmış porçini mantarı, kuşkonmaz, fesleğen, burrata ve trüf aromasıyla zenginleşirken, Siyah Trüf Mantarlı Tagliolini ise trüf severler için eşsiz bir lezzet alternatifi sunuyor. Özel bolognese sos ile servis edilen El yapımı Fetuchine ise klasik lezzetleri sevenler için idealdir.
Et seçeneklerinde Kısık Ateşte Pişmiş Kuzu Kol, Dövülmemiş Bonfile, Dana Yanak Safranlı Risotto ve Kuzu Kafes, zengin ve doyurucu bir seçenek sunarken, deniz ürünleri sevenler için Izgara Jumbo Karides, Parlé Istakoz Izgara ve Dilbalığı Izgara gibi alternatifler mevcut.
Bar yiyecekleri kısmında ise Martini Bardağında Karides Popcorn , Sriracha Soslu Acılı Kanatlar ve Sote Bonfile Küpleri gibi lezzetler, keyifli bir seçenekler deneyimi sunuyor.
Gün Batımında Başlayan Deneyim, Gecenin Ritmiyle Devam Ediyor
Yalıkavak Marina'nın çıkışından uzak, özel araçla doğrudan ulaşılabilen konumuyla Parlé, marina içinde konforlu ve ayrıcalıklı bir erişim sunuyor. Tekneyle gelen misafirler için doğrudan mekana yanaşma imkanı da mevcuttur. Mekânın içerisinde yer alan 15 kişilik özel alan; butik kutlamalar, özel davetler ve kapalı grup etkinlikleri için ideal bir atmosfer sunarken, dış alanda yer alan geniş bar alanı, gün kaybının büyüsünü izleyebileceğiniz benzersiz bir konumda konumlanıyor. Parlé'nin dış barı, Bodrum'un doğasına yakışan şık tasarımıyla yaz akşamlarının vazgeçilmez buluşma noktası olmayı hedefliyor.
Parlé, Yalıkavak Marina'da Yazın Sofistike Buluşma Noktası Olmaya Hazırlanıyor
Doğuş Yeme-İçme, Turizm ve Perakende Grubu Başkan Yardımcısı Umut Özkanca, Yalıkavak Marina'daki Parlé'nin sunduğu teklifin özetidi: “ Yalıkavak Marina'nın seçkin atmosferiyle bütünleşen Parlé, yazın sezonunun ruhuyla lezzetle buluşan özel bir buluşma noktası olacak.
Konseptimizi oluştururken, Bodrum'un hareketli yaz dinamiklerini, müşteri beklentilerini ve uluslararası standartları göz önünde bulundurarak hem kapsamlı bir yemek deneyimi hem de keyifli bir sosyalleşme alanı yaratmayı hedefledik. Menüden mekan tasarımına, servis anlayışından akşam saatlerinde yükselen ritmine kadar, Parlé'yi farklı kılan unsurların bir parçası. Akdeniz mutfağının çağdaş yorumunu özgün bir atmosferde sunarken, akşam saatlerinden DJ performanslarıyla zengin dinamik yapısıyla gastronomi ve eğlence arasında geleneksel bir çizgi kuruyoruz. Burada öğrencileri yalnızca bir akşam yemeğine değil, estetik ve ruhu besleyen bütüncül bir deneyime davet ediyoruz. Parlé, bu sezon herkesin 'mutlaka gidilmesi gereken sıra' listesinin ilklerinde yer alacak. “
Muğla HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.