Köşebaşı İstanbul Levent'te ilk şubesinden sonra şimdide Nakkaştepe'de

Lezzetler 15.05.2025 - 12:16, Güncelleme: 15.05.2025 - 12:28 1439 kez okundu.
 

Köşebaşı İstanbul Levent'te ilk şubesinden sonra şimdide Nakkaştepe'de

1995 tarihinde İstanbul Levent'te ilk şubesi kısa ocakbaşı model modern soluklanan Köşebaşı, devam ediyor. 19. mağazasını İstanbul'un özel manzarası Nakkaştepe
Köşebaşı Nakkaştepe, günün her saatini ayrı bir hikâyeye dönüştürdü konumuyla dikkat  çekiyor. Sabahın ilk ışıklarında Boğaz'dan atatürk huzurlu var, aniden zaman doğayla iç içe keyifli buluşmalar ve akşam üstü gökyüzünü boyayan gün kaybı... Onun bir fon müziği, onun yemeğinin bir manzarası var. Adana ve Tarsus mutfağından ilham alan zengin programları, geleneksel Tarifler sadık kalan ama onu detayı incelikle düşünülmüş sunumlarıyla buluşuyor. Usta şeflerin vefat çıkan kebaplar, zeytinyağlılar ve taş fırın lezzetleri; Manzaranın büyüsüyle birleşerek çok duyulu bir gastronomi deneyimi sunuyor. Restoranın mimarisi, Boğaz'a karşı zamanın yavaş aktif bir atmosfer lütfen. Geleneksel çizgilerle modern detayların dengelendiği tasarım dili, iç ve dış mekânlarda geniş oturma alternatifleriyle buluşuyor. Doğallık ön planda tutan yaklaşımla kendi bostanından gelen sebzeleri ile Kırmızı zenginleştiren Köşebaşı Nakkaştepe, sadece lezzet değil, acı da sofraya oturuyorduk. İstanbul'un silah bir mahalle karşı Karga aalar altında, ocakbaşının Asetyla birleşen akşam yemeği yemekleri ise adeta bir finale dönüşüyor. Sadece yemek değil; anı yaşadığım, şehrim izlemek ve hatırlamakta kalacak bir deneyim yaşamak isteyenler için... Köşebaşı Nakkaştepe; İstanbul'u doya doya yaşamak, geçmişin lezzet mirası Bugünün gürültüsüyle buluşmak isteyen herkes için zamansız bir durak.  
1995 tarihinde İstanbul Levent'te ilk şubesi kısa ocakbaşı model modern soluklanan Köşebaşı, devam ediyor. 19. mağazasını İstanbul'un özel manzarası Nakkaştepe

Köşebaşı Nakkaştepe, günün her saatini ayrı bir hikâyeye dönüştürdü konumuyla dikkat  çekiyor.

Sabahın ilk ışıklarında Boğaz'dan atatürk huzurlu var, aniden zaman doğayla iç içe keyifli buluşmalar ve akşam üstü gökyüzünü boyayan gün kaybı... Onun bir fon müziği, onun yemeğinin bir manzarası var. Adana ve Tarsus mutfağından ilham alan zengin programları, geleneksel Tarifler sadık kalan ama onu detayı incelikle düşünülmüş sunumlarıyla buluşuyor. Usta şeflerin vefat çıkan kebaplar, zeytinyağlılar ve taş fırın lezzetleri; Manzaranın büyüsüyle birleşerek çok duyulu bir gastronomi deneyimi sunuyor.

Restoranın mimarisi, Boğaz'a karşı zamanın yavaş aktif bir atmosfer lütfen. Geleneksel çizgilerle modern detayların dengelendiği tasarım dili, iç ve dış mekânlarda geniş oturma alternatifleriyle buluşuyor. Doğallık ön planda tutan yaklaşımla kendi bostanından gelen sebzeleri ile Kırmızı zenginleştiren Köşebaşı Nakkaştepe, sadece lezzet değil, acı da sofraya oturuyorduk.

İstanbul'un silah bir mahalle karşı Karga aalar altında, ocakbaşının Asetyla birleşen akşam yemeği yemekleri ise adeta bir finale dönüşüyor. Sadece yemek değil; anı yaşadığım, şehrim izlemek ve hatırlamakta kalacak bir deneyim yaşamak isteyenler için...

Köşebaşı Nakkaştepe; İstanbul'u doya doya yaşamak, geçmişin lezzet mirası Bugünün gürültüsüyle buluşmak isteyen herkes için zamansız bir durak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.