Dergi1
Dergi Anons

Shangri-La Bosphorus yazın en renkli öğle yemeği buluşmasına davet

Lezzetler 30.07.2025 - 22:48, Güncelleme: 30.07.2025 - 22:48 11565 kez okundu.
 

Shangri-La Bosphorus yazın en renkli öğle yemeği buluşmasına davet

İstanbul'un ilk Asya oteli Shangri-La Bosphorus, İstanbul'un sertifikalı Shang Palace, hafta sonlarını özel dim sum'ların göz alıcı dünyasıyla renklendiriyor
Shang Palace'ta yaz mevsiminin enerjisi, Uzak Doğu'nun zengin mutfağının aydınlanması ve renkli dim sum seçimiyle buluşuyor. “Çin Brunch'ı” olarak da anılan ve bölgedeki en sevilen geleneksel lezzetlerden biri olan dim sum; buharda pişirilmiş ipeksi dokusu, zarif formülü ve iştah açıcı sunumuyla hafta sonu yemeklerini keyifli bir tat ve görsel olarak keşfederek dönüştürüyor. Çin Şef Fuze Chen'in yaratıcı dokunuşlarıyla şekillenen dim sum'lar, çiçeklerini andıran canlı renkler, balık biçimli sunumları ve incelikli ayrıntılarla adeta tabağınıza taşınan birer sanat eserine dönüşüyor. Menüde; karidesli, etli tavuklu, sebzeli ve denizli dumpling'lerin yanı sıra, tavuk suyuyla sağlanan xiao long bao, ördekli kişnişli bun ekmeği, etli ve yumurtalı karides mantısı, ıstakoz dolgulu dumpling'ler (Çin mantısı) ve buharda dağıtılan muhallebi (tatlı) bun gibi birçok özel lezzet yer alıyor. Tüm bu dim sum'lar misafirlere yiyebildikleri kadar sunuluyor. Shang Palace'ın şık atmosferinde sunulan bu özel yemek yemeği deneyimi, geleneksel Çin mutfağını modern dokunuşlarla bir araya getiriyor. Rengârenk dim sum'ları dilediğiniz kadar tadabileceğiniz bu ayrıcalıklı buluşma, yaz mevsimine göre lezzetli ve hafif bir soluklanmak isteyenler için ideal.
İstanbul'un ilk Asya oteli Shangri-La Bosphorus, İstanbul'un sertifikalı Shang Palace, hafta sonlarını özel dim sum'ların göz alıcı dünyasıyla renklendiriyor

Shang Palace'ta yaz mevsiminin enerjisi, Uzak Doğu'nun zengin mutfağının aydınlanması ve renkli dim sum seçimiyle buluşuyor. “Çin Brunch'ı” olarak da anılan ve bölgedeki en sevilen geleneksel lezzetlerden biri olan dim sum; buharda pişirilmiş ipeksi dokusu, zarif formülü ve iştah açıcı sunumuyla hafta sonu yemeklerini keyifli bir tat ve görsel olarak keşfederek dönüştürüyor.

Çin Şef Fuze Chen'in yaratıcı dokunuşlarıyla şekillenen dim sum'lar, çiçeklerini andıran canlı renkler, balık biçimli sunumları ve incelikli ayrıntılarla adeta tabağınıza taşınan birer sanat eserine dönüşüyor. Menüde; karidesli, etli tavuklu, sebzeli ve denizli dumpling'lerin yanı sıra, tavuk suyuyla sağlanan xiao long bao, ördekli kişnişli bun ekmeği, etli ve yumurtalı karides mantısı, ıstakoz dolgulu dumpling'ler (Çin mantısı) ve buharda dağıtılan muhallebi (tatlı) bun gibi birçok özel lezzet yer alıyor. Tüm bu dim sum'lar misafirlere yiyebildikleri kadar sunuluyor.

Shang Palace'ın şık atmosferinde sunulan bu özel  yemek yemeği deneyimi, geleneksel Çin mutfağını modern dokunuşlarla bir araya getiriyor. Rengârenk dim sum'ları dilediğiniz kadar tadabileceğiniz bu ayrıcalıklı buluşma, yaz mevsimine göre lezzetli ve hafif bir soluklanmak isteyenler i çin ideal.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.