Rossa pirzola (kızıl)

04.03.2020 - 13:15, Güncelleme: 04.03.2020 - 13:15 2041+ kez okundu.
 

Rossa pirzola (kızıl)

Bu kuzu pirzola için şaşırtıcı sos oluşturmak.. Sarımsak Kahverengi Şeker Balzamik Sirke arnavut biberi Esmer şeker, özellikle balzamik sirke ile birleştirdiğin de mükemmel bir lezzet elde edersiniz Gerçekten yemeğin yoğunluğunu ortaya çıkarır Sarımsak her zaman lezzet ve et için çok iyidir yapabileceğim her şeye eklemeyi seviyorum!
Tavaya zeytinyağı ekleyin ve orta yüksek ateşte ısıtın.  Kuzu pirzolalarını tuz ve karabiberle tatlandırın. Tava ısındığında, her iki taraftaki pirzolaları 2 dakika kadar sürün, sonra pirzolaları tavadan çıkarın ve dinlendirin. Isıyı orta düşük seviyeye getirin.  Tavaya kıyılmış sarımsak ekleyin karıştırın yaklaşık bir dakika kavurun, Daha sonra kahverengi şeker, balzamik sirke, acı biber ve tuz karabiberle tatlandırın.  Sos katılaşana kadar karıştırın. Pirzolaları tekrar tavaya ekleyin, sosla beraber kavurun ve pirzolaları istenen kırmızı rengine  gelene kadar pişirmeye devam edin.  Pirzolaları tavadan çıkarın ve servis tabağına yerleştirin.NOT: Maydanoz ile süsleyin ve servis yapın daha güzel bir görünüm için taze yeşilimsi soğan kullanılabilir... 
Bu kuzu pirzola için şaşırtıcı sos oluşturmak.. Sarımsak Kahverengi Şeker Balzamik Sirke arnavut biberi Esmer şeker, özellikle balzamik sirke ile birleştirdiğin de mükemmel bir lezzet elde edersiniz Gerçekten yemeğin yoğunluğunu ortaya çıkarır Sarımsak her zaman lezzet ve et için çok iyidir yapabileceğim her şeye eklemeyi seviyorum!

Tavaya zeytinyağı ekleyin ve orta yüksek ateşte ısıtın.  Kuzu pirzolalarını tuz ve karabiberle tatlandırın. Tava ısındığında, her iki taraftaki pirzolaları 2 dakika kadar sürün, sonra pirzolaları tavadan çıkarın ve dinlendirin. Isıyı orta düşük seviyeye getirin.  Tavaya kıyılmış sarımsak ekleyin karıştırın yaklaşık bir dakika kavurun, Daha sonra kahverengi şeker, balzamik sirke, acı biber ve tuz karabiberle tatlandırın.  Sos katılaşana kadar karıştırın. Pirzolaları tekrar tavaya ekleyin, sosla beraber kavurun ve pirzolaları istenen kırmızı rengine  gelene kadar pişirmeye devam edin.  Pirzolaları tavadan çıkarın ve servis tabağına yerleştirin.

NOT: Maydanoz ile süsleyin ve servis yapın daha güzel bir görünüm için taze yeşilimsi soğan kullanılabilir... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.