Şefi Damien Duviau’dan Nobu Istanbul’a özel lezzetleri anlattı
Şefi Damien Duviau’dan Nobu Istanbul’a özel lezzetleri anlattı
Dünya gastronomi sahnesinin ikonik ismi Nobu, gastronomi etkinliklerine bir yenisini ekliyor. Nobu Afrika ve Orta Doğu Bölgesi Kurumsal Şefi Damien Duviau’nun
Nobu Afrika ve Orta Doğu Bölgesi Kurumsal Şefi Damien Duviau’nun İstanbul’daki misafirlerine özel olarak hazırladığı menü, 26-29 Eylül tarihleri arasında sunulacak.
Japon-Peru mutfağının dünyaca ünlü temsilcisi Nobu Istanbul, dünyanın önde gelen şeflerini ağırlamaya devam ediyor. Nobu Orta Doğu ve Afrika bölgelerinin kurumsal şefi pozisyonuna terfi eden şef Damien Duviau, üç gün boyunca Nobu Istanbul’un konuğu olarak özel lezzetlerini misafirleriyle buluşturacak.
Alışılagelmişin dışında pişirme teknikleriyle sıra dışı bir lezzet keşfine davet eden menüde egzotik lezzetler en ince detayına kadar düşünülmüş tabak tasarımlarıyla buluşuyor. Üç gün boyunca farklı tat kombinasyonları buluşturan özel omakase menüsünün yanı sıra şefin seçkisi ile tasarlanacak özel tabaklar da tercih edilebilecek. Usta şefin uzun yıllara dayanan deneyimleriyle kurguladığı menü, 26-29 Eylül tarihleri arasında farklı şehirlere uzanan bir lezzet anlatısı sunuyor.
İstanbul HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.