İlknur Kurt
Köşe Yazarı
İlknur Kurt
 

Maslak Atatürk Oto Sanayi içinde gizli kalmış bir meyhane: Sanayi Bahçe

Keyifli playlisti ve ferah ortamı ile günün ilerleyen saatlerinde bu konsept, ziyaretçileri şaşırtan bir akşama davet ediyor. Sanayi Bahçe’de akşamlar; belirli günlerde atmosfer canlı müzik etkinlikleriyle de destekleniyor. Mutfak yönetimi ise deneyimli şef Doğuş Şahin’in elinden çıkıyor. Şef Doğuş Şahin, gastronomi eğitimini Noma ve Eleven Madison Park gibi dünya çapında tanınmış fine dining restoranlarında tamamlamış. Sanayi Bahçe menüsü, genellikle paylaşımlı ilerleyebileceğiniz harika lezzetlerden oluşuyor. Masaya geldiği an dikkat çeken, şefin yorumuyla adeta bir fine dine deneyimi yaşatan rengarenk mezelerle başladık. Benim tattıklarım arasında öne çıkan lezzetler: • Ballı Girit Ezmesi • Kabak Çiçeği Dolması • Kibrit Patates Eşliğinde Köpoğlu • Çilekli ve File Bademli Semizotu Salatası Ara sıcaklarda ızgara mısır ve Girit kabak kızartma da tadı damağımda kalan lezzetlerden. Geleneksel tatlardan çiğ köfte, Adana, yağlı kara ve çöp şiş gibi ocakbaşı klasikleri de oldukça başarılıydı. Şu sıralar oldukça popülerleşen mekâna rezervasyon ile gitmekte fayda var. Haftanın altı günü, 17:00–00:30 saatleri arasında hizmet veriyor; pazar günleriyse kapalı Şehirden uzaklaşmış gibi hissedeceğiniz, tadı damağınızda kalacak lezzetlerle tanışacağınız bol sohbetli bir akşam için planlarınıza ekleyebilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2025 -Salı
İlknur Kurt

Maslak Atatürk Oto Sanayi içinde gizli kalmış bir meyhane: Sanayi Bahçe

Keyifli playlisti ve ferah ortamı ile günün ilerleyen saatlerinde bu konsept, ziyaretçileri şaşırtan bir akşama davet ediyor. Sanayi Bahçe’de akşamlar; belirli günlerde atmosfer canlı müzik etkinlikleriyle de destekleniyor.

Mutfak yönetimi ise deneyimli şef Doğuş Şahin’in elinden çıkıyor. Şef Doğuş Şahin, gastronomi eğitimini Noma ve Eleven Madison Park gibi dünya çapında tanınmış fine dining restoranlarında tamamlamış. Sanayi Bahçe menüsü, genellikle paylaşımlı ilerleyebileceğiniz harika lezzetlerden oluşuyor. Masaya geldiği an dikkat çeken, şefin yorumuyla adeta bir fine dine deneyimi yaşatan rengarenk mezelerle başladık. Benim tattıklarım arasında öne çıkan lezzetler:

• Ballı Girit Ezmesi

• Kabak Çiçeği Dolması

• Kibrit Patates Eşliğinde Köpoğlu

• Çilekli ve File Bademli Semizotu Salatası

Ara sıcaklarda ızgara mısır ve Girit kabak kızartma da tadı damağımda kalan lezzetlerden.

Geleneksel tatlardan çiğ köfte, Adana, yağlı kara ve çöp şiş gibi ocakbaşı klasikleri de oldukça başarılıydı.

Şu sıralar oldukça popülerleşen mekâna rezervasyon ile gitmekte fayda var. Haftanın altı günü, 17:00–00:30 saatleri arasında hizmet veriyor; pazar günleriyse kapalı

Şehirden uzaklaşmış gibi hissedeceğiniz, tadı damağınızda kalacak lezzetlerle tanışacağınız bol sohbetli bir akşam için planlarınıza ekleyebilirsiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.