Chef Onur Arslan
Köşe Yazarı
Chef Onur Arslan
 

Kazayağı Otu Yatağında Kılıç Balığı

Marine edilmiş Kılıç balığı 3 cm küpler halinde doğranır. Izgara tavada terayağında pişirilir. İnce doğranmış soğan, sarımsak ve kazayağı otu tavada kavrulur. Tuz ve karabiber ilave edilir. Nar ekşisi dağ kekiği ile kaynatılır. Kavrulan kazayağı otu tabağın ortasına yerleştirilir üzerine kılıç balığı dilimleri dizilir. Etrafına kekikli nar ekşili sos serpilerek servis edilir. Afiyet olsun.
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2024 -Pazartesi
Chef Onur Arslan

Kazayağı Otu Yatağında Kılıç Balığı

Marine edilmiş Kılıç balığı 3 cm küpler halinde doğranır. Izgara tavada terayağında pişirilir. İnce doğranmış soğan, sarımsak ve kazayağı otu tavada kavrulur. Tuz ve karabiber ilave edilir. Nar ekşisi dağ kekiği ile kaynatılır. Kavrulan kazayağı otu tabağın ortasına yerleştirilir üzerine kılıç balığı dilimleri dizilir. Etrafına kekikli nar ekşili sos serpilerek servis edilir.


Afiyet olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.