Chef Onur Arslan
Köşe Yazarı
Chef Onur Arslan
 

Sezar Salata

Bir tavaya dört kaşık sıvı yağ koyup uzun şeritler halinde kestiğiniz tavuk etlerini soteleyelim. Daha sonra kızgın yağ olan bir tavada kase yardımı ile kestiğimiz yufkamızı ilave ederek kızartalım. Göbek salatayı yıkayıp yufka kasesine el ile doğrayalım. Üzerine tavukları dizelim permesan peynirini rendeleyelim. Ayrı bir kasede zeytinyağı, mayonez, limon suyu, dövülmüş sarımsak, tuz, doğranmış ançuez, capari ve karabiberi karıştırıp sosunu hazırlayalım ve salatamızın üzerine gezdirelim.  Afiyet olsun...
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2024 -Pazartesi
Chef Onur Arslan

Sezar Salata

Bir tavaya dört kaşık sıvı yağ koyup uzun şeritler halinde kestiğiniz tavuk etlerini soteleyelim.
Daha sonra kızgın yağ olan bir tavada kase yardımı ile kestiğimiz yufkamızı ilave ederek kızartalım.
Göbek salatayı yıkayıp yufka kasesine el ile doğrayalım.
Üzerine tavukları dizelim permesan peynirini rendeleyelim.
Ayrı bir kasede zeytinyağı, mayonez, limon suyu, dövülmüş sarımsak, tuz, doğranmış ançuez, capari ve karabiberi karıştırıp sosunu hazırlayalım ve salatamızın üzerine gezdirelim. 


Afiyet olsun...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.