Chef Onur Arslan
Köşe Yazarı
Chef Onur Arslan
 

Sebze Çorbası

Kuru soğanı ve sivri biberi yemeklik doğrayalım. Havuç, patates ve kabağı rendeleyelim. Sıvı yağda kuru soğan ve sivri biberi hafif kavuralım, içine sırasıyla havuç patates ve kabağı ekleyip biraz kızartalım içine salçayı katıp kavuralım. Kavrulan sebzelere göz kararı sıcak suyu baharatları ve tuzu ilave edip yumuşayıncaya kadar pişirelim. Pişen çorbayı ocağın üzerinde bir kaç dakika daha kaynatıp ocağın altını kapatalım. Afiyet olsun...
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2024 -Pazartesi
Chef Onur Arslan

Sebze Çorbası

Kuru soğanı ve sivri biberi yemeklik doğrayalım.
Havuç, patates ve kabağı rendeleyelim.
Sıvı yağda kuru soğan ve sivri biberi hafif kavuralım, içine sırasıyla havuç patates ve kabağı ekleyip biraz kızartalım içine salçayı katıp kavuralım.
Kavrulan sebzelere göz kararı sıcak suyu baharatları ve tuzu ilave edip yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Pişen çorbayı ocağın üzerinde bir kaç dakika daha kaynatıp ocağın altını kapatalım.

Afiyet olsun...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve favorilezzetler.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.